top of page
Modern Office

Šta nudimo?

Siguran Kontakt predstavlja vašeg partnera u unapređenju zaposlenih i poslovnih performansi. Naša kompanija nudi raznovrsne oblike treninga, webinara, predavanja i psihološke edukacije, kako uživo tako i online, prilagođene specifičnim potrebama vaše kompanije. Zašto je ovo važno? Jer investiranje u vaše zaposlene direktno utiče na vaše poslovanje i postizanje vrhunskih rezultata.

1. Povećanje produktivnosti i efikasnosti: Prema istraživanju McKinsey & Company, investiranje u kontinuirano obrazovanje zaposlenih može povećati njihovu produktivnost za 10% do 25%. Naši trening programi i webinari pružaju priliku za sticanje novih veština i znanja, što se odmah prenosi na poslovne zadatke.

2. Smanjenje fluktuacije i troškova: Prema studiji Employee Benefit News, organizacije koje nude obuku i razvoj svojim zaposlenima imaju do 34% manju stopu fluktuacije. Smanjenje odlazaka zaposlenih smanjuje troškove regrutacije i obuke novih radnika, čime se čuvaju resursi kompanije.

3. Poboljšanje timskog rada i komunikacije: Istraživanje Google-a o produktivnim timovima je pokazalo da je ključni faktor za postizanje uspeha dobra međusobna komunikacija. Naši programi za timsku izgradnju i komunikaciju pomažu u stvaranju harmoničnih i efikasnih timova.

4. Razvoj lidera za budućnost: Harvard Business Review ističe da organizacije koje ulažu u razvoj lidera ostvaruju konkurentske prednosti. Naši trening programi za liderstvo osposobljavaju vaše kadrove za vođenje kompanije ka uspehu.

5. Povećanje zadovoljstva zaposlenih: Studije pokazuju da zadovoljni zaposleni su skloniji ostanku u kompaniji, boljoj saradnji i angažovanju. Naše psihološke edukacije i predavanja promovišu dobrobit i emocionalno zdravlje vaših zaposlenih.

Investiranjem u obrazovanje i razvoj vaših zaposlenih, ulazite u budućnost vaše kompanije. Siguran Kontakt je tu da pruži stručnost i podršku kako biste ostvarili ove ključne benefite i postali lider u vašoj industriji. Naša ponuda treninga i edukacija je prilagodljiva i pruža pravi alat za ostvarivanje vaših poslovnih ciljeva.

U našoj ponudi možete pronaći

Ukoliko ste zainteresovani kontaktirajte nas putem email-a da se informišete detaljnije o naašoj ponudi.

Prilikom kontaktiranja molimo vas navedite šta vas interesuje, koliko ljudi broji vaš tim i da li ste zainteresovani za uživo ili online treninge/psiho-edukativne radionice.

"U poslovnom svetu, mentalno zdravlje nije samo ljudski prioritet, već i poslovna nužnost. Samo u okruženju gde se neguje mentalna dobrobit zaposlenih, možemo ostvariti istinsku produktivnost i kreativnost."

- Richard Branson

bottom of page